Stabiliseer Bloedsuiker vir Beter Konsentrasie

How to Stay Focused and Achieve Your Goals

Vermy pieke in jou bloedsuikervlakke en bly gefokus

Vind jy dat jou gedagtes rondspring wanneer jy moet stilsit en konsentreer? Miskien begin jy net met jou werk en dan dwaal jou gedagtes rond. Baie gou is jy op jou foon besig om tyd te mors op sosiale media! 

 

Daar is baie redes waarom mens sukkel om te fokus. Jy mag dalk aan ADHD of angs ly of dalk net met te veel werk opgesaal sit. Nog ‘n faktor wat konsentrasie beïnvloed, is wisselende bloedglukosevlakke.

 

Jou bloedglukosevlakke kan ‘n groot rol speel in jou vermoë om gefokus te bly. Leer meer oor hierdie probleem en oor natuurlike maniere om jou bloedsuikervlakke te stabiliseer sodat jy kan fokus en jou doelwitte bereik.

 

Die verband tussen bloedglukose en konsentrasie

Jou liggaam gebruik glukose as energie. Wanneer jy koolhidrate eet, sal jou liggaam dit afbreek tot glukose en dan die glukose in jou bloedstroom vrystel. Dit sal jou bloedglukosevlakke laat styg.

Wanneer jou bloedglukosevlakke hoog is, sal jou pankreas die hormoon, insulien, vrystel.  

Insulien werk soos ‘n afleweringsvragmotor. Dit vervoer glukose vanaf jou bloedstroom na jou selle en wanneer glukose by die selle afgelewer word, keer jou bloedglukosevlakke terug na normaal.

Sommige kosse (hoë GI-voedsel) veroorsaak egter dat glukose vinnig in jou bloedstroom vrygestel word, dit het erge stygings in jou bloedsuikervlakke tot gevolg.

Groot hoeveelhede insulien word dan vrygestel om die glukose na jou selle te vervoer.

Dit veroorsaak weer dat jou bloedsuikervlakke aansienlik daal.

 Wanneer jou bloedsuikervlakke laag is, het jy dalk nie genoeg energie vir kognitiewe inspanning nie.

 

Hierdie fluktuasies in jou bloedsuikervlakke kan jou konsentrasie belemmer.

 

Probleme met fokus en bloedsuikervlakke is ook merkbaar by kinders.

‘n 2007-studie gepubliseer in Physiology & Behaviour het kinders, tussen die ouderdomme van 6 en 7, verskillende ontbyte laat eet. Sommige kinders se ontbyte het hul bloedsuiker laat piek ander ontbyte het nie bloedsuikerpieke veroorsaak nie. 

Die navorsers het die kinders se vermoë om te memoriseer en hul vermoë om aandag te skenk, gemeet. Hulle het ook gekyk na hoe vinnig die kinders frustreerd geraak het wanneer hulle ‘n moeilike taak moes doen en hoeveel tyd hulle aan ‘n individuele taak spandeer het. 

Alhoewel daar baie faktore is om in ag te neem, het die navorsers tot die gevolgtrekking gekom dat kinders wat ‘n ontbyt eet, wat nie jou bloedsuiker laat piek nie, beter presteer.  

Twee tot drie uur nadat ‘n ontbyt met ‘n lae glukemiese lading geëet is, was prestasie op die geheuetoetse en die vermoë om aandag te behou beter, minder tekens van frustrasie was vertoon en kinders het meer tyd aan individuele take bestee.

 

Hier is vyf dinge wat jy kan doen om jou bloedsuikervlakke te stabiliseer

 1. Oefen daagliks

Doen aërobiese oefeninge, soos stap, hardloop of dans vir 30 minute elke dag.

Studies het getoon dat ‘n daaglikse vinnige, 30-minute die risiko om diabetes te ontwikkel met 30% verminder.

 

 1. Ruil verwerkte voedsel vir voedsel wat laag op die glukemiese indeks is

Verwerkte kos kom gewoonlik in pakkies, blikkies en boksies. Hierdie kosse is nie natuurlik nie en is gevul met koolhidrate en suiker.

Jy wil hierdie soort kosse beperk en eerder kos eet wat laag op die glukemiese indeks is.

Die GI is ‘n graderingstelsel vir koolhidrate, wat hulle rangskik volgens hoe vinnig hulle verteer, en hoe vinnig glukose in die bloedstroom opgeneem word.

Die GI rangskik voedsel op ‘n skaal van 0 tot 100.

Die GI organiseer voedsel met koolhidrate in drie kategorieë.

Hier is die drie GI-graderings:

 • Laag: 55 of minder
 • Medium: 56–69
 • Hoog: 70 of hoër

Om uit te vind wat die GI-rangorde van verskeie kosse is, kan jy jou na webwerwe of toepassings wend.

 

Die GI-rangorde van voedsel kan op verskeie webwerwe gevind word, insluitend ons webwerf,  die glycemic index webwerf, die American Diabetes Association webtuiste, en die Harvard T.H. Chan School of Public Health webwerf.

 

 1. Gebruik ‘n aanvulling

Deur Manna Blood Sugar Support saam met jou maaltyd te neem, kan jy jou bloedsuikervlakke natuurlik verlaag. 

Hierdie produk help om die glisemiese indeks van die kos wat jy eet met tot 43% te verminder. Wanneer dit saam met jou maaltyd geneem word, sal die aanvulling met die kos in jou maag bind en die tempo waarteen glukose in jou bloedstroom vrygestel word, verminder. 

Hierdie organiese aanvulling kan ook saam met ander medikasie geneem word, wat dit makliker maak om jou bloedsuikervlakke te beheer.

 

 1. Bestuur jou stresvlakke

’n Studie in 2010 berig dat mense wat depressie, angs, stres of ’n kombinasie van hierdie toestande ervaar ’n hoër risiko loop om verhoogde bloedsuikervlakke te kry.

Hier is drie wenke om stres te hanteer:

 • Beoefen ‘n stokperdjie of doen ‘n aktiwiteit wat jy geniet.
 • Soek professionele hulp of terapie as stres oorweldigend raak.
 • Doen asemhaling- of meditasie tegnieke.

 

 1. Hou op rook

Om sigarette te rook verhoog jou kanse om diabetes te ontwikkel met 50%.

Hier is drie wenke om op te hou rook:

Kou iets.  Kou aan suikerlose kougom of harde lekkergoed, of peusel aan kraakvars en heerlike opsies soos rou wortels, neute of sonneblomsaad.

Moenie net “een ” sigaret rook nie. Dit is waarskynlik dat sal terugval in die gewoonte om te rook as jy net een sigaret rook. Om net een sigaret te rook kan lei tot meer rook en vinnig verval jy in ‘n gewoonte.  

Probeer nikotienvervangingsterapie. Vra jou gesondheidsorgverskaffer oor die verskillende soorte nikotienvervangingsterapie en vind een wat vir jou werk.

 

Ander maniere om jou aandag te verbeter

 1. Verwyder afleidings: Identifiseer potensiële afleidings, soos jou foon of sosiale media, en verwyder dit uit jou werkspasie.
 2. Skep ‘n gunstige werksomgewing: Maak seker dat jou werkspasie georganiseer, gemaklik en vry van rommel is om jou te help om gefokus te bly.
 3. Neem genoeg breuke: Om kort pouses te neem kan jou help om te herlaai en te herfokus. Maak egter seker dat jy nie langer rus as wat jy vooraf vasgestel het nie – moenie toelaat dat jou blaaskanse in ‘n afleiding verander nie.

 

Samevatting

Jy moet kan fokus op jou take suksesvol af te handel. Deur jou bloedsuikervlakke te bestuur, sal jy in ‘n baie beter posisie wees om te konsentreer.

5/5

“Found this not only useful to reduce and stabilize blood sugar, but it is also an excellent product if you are trying to lose weight. It really helps to eliminate that hungry feeling, so it is then easier to reduce meal portions without losing energy. Highly recommend!”

Calvyn (Takealot Review)

Manna Blood Sugar Support – balanseer jou bloedsuikervlakke en bly gefokus!

Sukkel jy om gefokus te bly? Is jy moeg daarvoor om te sukkel met hardnekkige gewig en onbeheerbare kosdrange? Kyk nie verder nie! Manna Blood Sugar Support is hier om jou te help deur gesonde bloedsuikervlakke te ondersteun. Met ons organiese aanvulling kan jygefokus bly en jou gewigsverliesdoelwitte bereik terwyl jy jou liggaam voed.

Wat Manna Blood Sugar Support onderskei, is sy unieke bestanddeel afkomstig van die Prosopis-boompeule. Verpak met noodsaaklike suikers, dieetvesel, minerale en proteïene, oortref hierdie formulering enige ander bloedsuikerondersteuningsproduk op die mark. Deur die glukemiese indeks van die kos wat jy eet met tot 43% te verminder, help dit om die vrystelling van glukose in jou bloedstroom te vertraag, wat ‘n volgehoue vrystelling van energie verskaf.

 

Die voordele van Manna Blood Sugar Support strek verder as gewigsverlies.

Deur gebalanseerde bloedsuikervlakke te handhaaf, sal jy meer tevrede voel na etes, sodat jy minder kan eet terwyl jy steeds gevoed voel. Sê totsiens vir die konstante honger en hallo vir beheerde kosdrange! Stabiele bloedsuikervlakke help jou om beheer oor jou eetlus te herwin en onderdruk daardie knaende kosdrange wat jou gewigsverliespogings kan saboteer.

Nie net help Manna Blood Sugar Support jou om daardie ekstra ponde af te skud nie, maar dit ondersteun ook algehele welstand. Dit help om hoë insulienvlakke te verlaag en hou jou energievlakke konstant, voorkom energie-ongelukke en bevorder ‘n gebalanseerde leefstyl. Deur gelyke bloedsuikervlakke te bereik, sal jy ook die risiko van diabetesverwante gesondheidskomplikasies en laer hoë bloeddruk verminder.

As jy doeltreffende gewigsverlies en vryheid van kosdrange soek, is Manna Blood Sugar Support jou uiteindelike oplossing. Ervaar die krag van gebalanseerde bloedsuikervlakke en herwin beheer oor jou liggaam en gesondheid. Moenie toelaat dat eetlus jou vordering langer in die wiele ry nie. Kies Manna Blood Sugar Support en ontsluit die pad na natuurlike gewigsverlies en ’n gesonder, gelukkiger jy. Probeer dit vandag en aanskou die transformerende effekte vir jouself!

5/5

“I highly recommend this product. I have been using it for over 2 weeks and i can see the difference in my eating habits and cravings. My blood sugar levels do not yoyo constantly. I suggest that you follow the Manna diet aswell.”

Wendy (Takealot Review)

Manna Blood Sugar Support

Die natuurlike oplossing vir kosdrange, eetlus, en konstante honger. 

Blood Sugar Support 180 with Box

Manna Blood Sugar Support

Die natuurlike oplossing vir kosdrange, eetlus, en konstante honger. 

Meer as 1.5 million eenhede verkoop!

Print Friendly, PDF & Email

More articles

Leave a Reply