Spring in Aksie Hierdie Lente

Spring Into Action

Verlaag jou bloedsuikervlakke hierdie lente-seisoen

Laat die vars lug, pragtige bloeisels en warm weer jou inspireer om jou bloedsuikervlakke te verlaag. Lente is die perfekte tyd om in aksie te spring en gesonder te leef!

Lees verder om uit te vind hoe jy hierdie lente jou bloedsuikervlakke kan laat daal.

  1. Oefen buite

Die oefenriglyne vir mense met diabetes is eenvoudig. Jy kan ‘n aktiwiteit teen ‘n matige tempo vir 30 minute doen, vir die meeste dae van die week. Watter tipe oefening moet jy doen? Kardio- en weerstandsoefening is die beste om bloedsuikervlakke af te bring.

Lente is die perfekte tyd om jou liggaam aan die beweeg te kry. Geniet die vars lug, die bloeisels en die voëltjies se gesing terwyl jy fiks word. Jy durf dalk  ‘n vinnige stappie aan of trap fiets deur jou buurt.  Watter oefening jy ook al kies, buitelugoefening hou baie voordele in.

Sommige voordele sluit in:

Jou geestesgesondheid kan verbeter

Volgens ‘n 2015-studie blyk dit dat ‘n stappie in die natuur jou kan help om kalm te voel en te vergeet van die probleme waarmee jy opgesaal is. Die natuur kan jou aandag aflei van al die spanning in die lewe. Hierdie voordeel is natuurlik veral welkom as jy sukkel met hoë bloedsuikervlakke aangesien stres jou bloedsuikervlakke aansienlik kan verhoog.

Jy kan geld spaar

Om buite te oefen is nie net goed vir jou geestesgesondheid nie, maar jy kan ook kostes sny. Jy hoef nie vir ‘n peperduur lidmaatskap by ‘n gimnasium te betaal nie. Jy kan eerder in die natuur oefen. 

Jy mag harder oefen

As jy buite oefen is die kanse goed dat jy langer sal oefen. In een studie het bejaarde volwassenes wat buite geoefen het, ongeveer dertig minute meer oefening gedoen as dié wat net binnenshuis geoefen het.

 

2. Nooi lente binnetoe. Tyd vir ‘n lente-skoonmaak!

Lente-skoonmaak is ‘n tradisie wat eeue gelede terugdateer toe mense hul vensters oopgemaak het om vars lug in te laat en die helderder dae benut het om hul huise deeglik skoon te maak. Lente is ‘n tyd van vernuwing. Dit is tyd om enige onnodige items uit te gooi en die seisoen met ‘n vars en netjiese leefruimte te begin.

Miskien moet jy dit oorweeg om jou huis hierdie lente deeglik skoon te maak. Nie net sal jy ‘n silwerskoon huis hê nie, maar dit sal ook goed wees vir jou gesondheid. Daaglikse aktiwiteite, soos skoonmaak, kan jou bloedsuikervlakke verlaag.

Probeer hierdie lente-skoonmaak wenke:

Maak jou yskas skoon

Maak jou yskas skoon en vervang enige slegte kos met veselryke kos. Jy kan aspersies, appelkose, ertjies en bessies in jou yskas verkoel en later geniet. So kan jy jou gesondheid ‘n hupstoot gee.

As jy gereeld kosse ryk aan vesel eet, sal dit help om jou bloedsuikervlakke stabiel te hou. Begin hierdie seisoen deur vars vrugte en groente te eet en staan diabetes teë.

Herorganiseer jou diabetesvoorrade

Herorganiseer jou medisynekas en noodvoorrade sodat jy kan vind wat jy nodig het, wanneer jy dit nodig het. Maak ook seker dat jy al jou nodige medikasie en aanvullings het.

As jy dit nog nie gedoen het nie, kan jy  Manna Blood Sugar Support by jou voorrade voeg. Hierdie produk het duisende mense gehelp om hul bloedsuikervlakke te stabiliseer. Manna Blood Sugar Support is heeltemal organies en kan saam met ander medikasie geneem word.

Hoe werk Manna Blood Sugar Support? Wanneer dit saam met jou maaltyd geneem word, sal die aanvulling die tempo waarteen glukose in jou bloedstroom vrygestel word, verlaag. Hierdie produk help om die glukemiese indeks van die kos wat jy eet met tot 43% te verminder.  

 

3. Begin ‘n buitelug-stokperdjie

Dink daaraan om een ​​van hierdie buitelug-stokperdjies uit te probeer:

Durf ‘n staptoer aan

Staptoere is ideaal vir individue met diabetes of prediabetes. Dit is ‘n minder strawwe opsie in vergelyking met ander oefeninge, maar jy kan wel ongeveer 250 kalorieë per uur verbrand, wat help om bloedsuikervlakke te reguleer.

Begin tuinmaak

Jou tuin kan jou buite-gimnasium wees. Tuinmaak kan ‘n goeie manier wees om aktief te bly want jy kan baie spiergroepe gebruik terwyl jy strek, buig, lig, trek en druk.

Gereelde fisiese aktiwiteit en oefening kan help om bloedsuikervlakke te beheer, en tuinmaak is ‘n aktiwiteit wat beide fisiese aktiwiteit en stresverligting bied.

 

4. Nog ‘n paar wenke vir die lente

Praat met jou dokter oor allergiemedikasie

Baie mense neem allergiemedikasie om simptome soos waterige oë en ‘n loopneus gedurende die lente-seisoen te verlig. Hierdie medikasie kan egter jou bloedsuikervlakke beïnvloed. Pasop vir die moontlike newe-effekte van die volgende medikasie:

  • Antihistamiene  kan jou lomerig maak en dit moeilik maak om te reageer op veranderinge in jou bloedsuikervlakke. 
  • Dekongestante kan bloedsuiker, bloeddruk en jou hartklop verhoog.

Dit is die beste om met jou dokter te praat voordat jy hierdie medikasie neem.

 

Smeer sonskerm aan

Al is die son dalk gedeeltelik agter die wolke, is dit steeds moontlik om te brand as jy vir ‘n lang tydperk aan sonstrale blootgestel word. Die brandende sensasie op jou vel kan stres veroorsaak wat dan jou bloedsuikervlakke kan verhoog. Smeer altyd sonskerm aan.

 

Dra die regte skoene

As jy aan diabetes ly, loop jy ‘n groter risiko om ‘n voetinfeksie op te doen of te sukkel met bloedsirkulasie

Hier is ‘n paar wenke om te help met goeie voetgesondheid:

  • Dra gemaklike drafskoene wanneer jy stap of hardloop
  • Dra gemaklike skoene wanneer jy ‘n staptoer aandurf
  • Gebruik visplakkies of sandale wanneer jy swem – al staan jy net langs die swembad. 
  • Inspekteer jou voete gereeld. Maak seker dat jy aandag  gee aan enige skrapies of blase op jou voete. As jy met diabetes leef kan skrapies en blasies maklik tot infeksies ly.  

 

Samevatting

Geniet alles wat die lente-seisoen bied en laat die vars lente lug jou inspireer om jou bloedsuikervlakke te verlaag. Spring in aksie! Oefen buite, maak jou huis skoon en begin ‘n buitelug-stokperdjie. Lente is sowaar die seisoen van beter gesondheid!

5/5

“Found this not only useful to reduce and stabilize blood sugar, but it is also an excellent product if you are trying to lose weight. It really helps to eliminate that hungry feeling, so it is then easier to reduce meal portions without losing energy. Highly recommend!”

Calvyn (Takealot Review)

Manna Blood Sugar Support – jou sleutel tot natuurlike gewigsverlies en die beheer van voedseldrange!

Is jy moeg daarvoor om te sukkel met hardnekkige gewig en onbeheerbare kosdrange? Kyk nie verder nie! Manna Blood Sugar Support is hier om jou gewigsverliesreis te revolusioneer deur gesonde bloedsuikervlakke te ondersteun en daardie lastige kosdrange te bekamp. Met ons organiese aanvulling kan jy jou gewigsverliesdoelwitte bereik terwyl jy jou liggaam voed.

 

Wat Manna Blood Sugar Support onderskei, is sy unieke bestanddeel afkomstig van die Prosopis-boompeule. Verpak met noodsaaklike suikers, dieetvesel, minerale en proteïene, oortref hierdie formulering enige ander bloedsuikerondersteuningsproduk op die mark. Deur die glukemiese indeks van die kos wat jy eet met tot 43% te verminder, help dit om die vrystelling van glukose in jou bloedstroom te vertraag, wat ‘n volgehoue vrystelling van energie verskaf.

 

Die voordele van Manna Blood Sugar Support strek verder as gewigsverlies.

Deur gebalanseerde bloedsuikervlakke te handhaaf, sal jy meer tevrede voel na etes, sodat jy minder kan eet terwyl jy steeds gevoed voel. Sê totsiens vir die konstante honger en hallo vir beheerde kosdrange! Stabiele bloedsuikervlakke help jou om beheer oor jou eetlus te herwin en onderdruk daardie knaende kosdrange wat jou gewigsverliespogings kan saboteer.

 

Nie net help Manna Blood Sugar Support jou om daardie ekstra ponde af te skud nie, maar dit ondersteun ook algehele welstand. Dit help om hoë insulienvlakke te verlaag en hou jou energievlakke konstant, voorkom energie-ongelukke en bevorder ‘n gebalanseerde leefstyl. Deur gelyke bloedsuikervlakke te bereik, sal jy ook die risiko van diabetesverwante gesondheidskomplikasies en laer hoë bloeddruk verminder.

 

As jy doeltreffende gewigsverlies en vryheid van kosdrange soek, is Manna Blood Sugar Support jou uiteindelike oplossing. Ervaar die krag van gebalanseerde bloedsuikervlakke en herwin beheer oor jou liggaam en gesondheid. Moenie toelaat dat eetlus jou vordering langer in die wiele ry nie. Kies Manna Blood Sugar Support en ontsluit die pad na natuurlike gewigsverlies en ’n gesonder, gelukkiger jy. Probeer dit vandag en aanskou die transformerende effekte vir jouself!

5/5

“Have been using this product for the past week and it seems to be helping me. it has curbed my appetite and reduced cravings for junk food which is actually what I needed as I have a sweet tooth. My energy levels are starting to elevate, hopefully the trend continues.”

Jenette (Takealot Review)

Manna Blood Sugar Support

Die natuurlike oplossing vir kosdrange, eetlus, en konstante honger. 

Blood Sugar Support 180 with Box

Manna Blood Sugar Support

Die natuurlike oplossing vir kosdrange, eetlus, en konstante honger. 

Meer as 1.5 million eenhede verkoop!

Print Friendly, PDF & Email

More articles

Leave a Reply