7 Strategieë om Jou Lus vir Gemorskos te Blus

7 strategies to outsmart junk food cravings

As jy gewig wil verloor is gemorskos jou grootste vyand.

Gemorskos kan smullekker wees. Dit kan moeilik wees om gesonde koskeuses te maak as jou lus vir sjokolade, kitskos of gaskoeldrank onbeheerbaar is. In die 21ste eeu, is gemorskos sowaar orals beskikbaar. Gemorskos kan jou maklik in versoeking bring want waar ook al jy inkopies doen – daar is gemorskos!

 

Jy kan jou lus vir gemorskos uitoorlê met hierdie 7 strategieë

 

 1. Plaas jou gesonde eetgoed waar jy dit kan sien

Plaas jou voedsame kos op hoogs sigbare plekke. Plaas jou aarbeie, veselperskes en neute op jou kombuistoonbank.

Navorsers van die joernaal Health Education & Behavior het ‘n studie gedoen en gevind dat diegene wat slegs vrugte op hul kombuistoonbank sit, ‘n laer liggaamsmassa-indeks (BMI) gehad het as diegene wie se toonbanke vol gestaan het met lekkergoed, graankos en koeldrank.

 

 1. Drink water

Voel jy honger? Jy mag dalk net dors wees. Voordat jy na gemorskos gryp, drink ‘n groot glas water en wag ‘n paar minute. Jy mag vind dat jou eetlus verdwyn. Deur jou dors te demper kan jy onnodige kalorie-inname vryspring. Om baie water te drink kan jou werklik help om gewig te verloor!

 

 1. Eet ‘n hoë-proteïen ontbyt

Proteïne sal jou langer versadig hou en as jy versadig voel sal jy minder gemorskos wil eet.  ’n Maklike manier om proteïene deel van jou ontbyt te maak, is om eiers vir ontbyt te eet. Maar mens kan ook moeg word om elke oggend eiers te eet – jy kan maklik ander kosse, wat ryk in proteïne is, vir ontbyt eet. 

Vir ontbyte met verskeidenheid eet hierdie proteïene:

 • Griekse jogurt
 • Grondboontjiebotter en ander neutbotter.
 • Bone
 • Melk
 • Maaskaas

 

 1. As jy nie hou van kook nie of nie tyd het nie, koop voorafgemaakte maaltye

Jy kan voorafgemaakte maaltye by ‘n kafee, kruidenierswinkel of voedseldiens koop. Daar is baie besighede wat gesonde voorafgemaakte maaltye verkoop. Jy kan hierdie etes bloot ontvries vir etenstyd in stede daarvan om ongesonde kitskos te koop. 

Jy kan self ook maaltye vooraf voorberei . Dalk kan jy gedurende die naweek jou etes vir die week kook en vries. Jy kan ook gesonde oorskiet van aandete vir ‘n peuselhappie wegsit.

 

 1. Stabiliseer jou bloedsuikervlakke

Daar is ‘n direkte verband tussen hoë bloedsuikervlakke en ‘n onbeheerde eetlus. Baie kos in ons Westerse dieet kan hoë bloedsuikervlakke veroorsaak. As jou bloedsuikervlakke voortdurend hoog is, kan jy sukkel om jou eetlus te beheer. Intense hongerpyne maak dit byna onmoontlik om versoekings soos sjokolade, oliebolle (doughnuts), vetterige kitskos en ander koolhidraatryke kosse te weerstaan.

As jy jou bloedsuikervlakke meer stabiel wil hou moet jy minder hoogs verwerkte voedsel eet en eerder veselryke kosse kies. 

 

 1. Beheer jou stresvlakke

Emosies en eetlus loop hand aan hand. Soms is jy net lief vir sjokolade en roomys maar wanneer jy stres, kan jou eetlus onbeheerbaar wees. Vra jou self af of jy kos gebruik om jou emosies te demper.  Indien dit die geval is, wees geduldig met jouself en probeer alternatiewe maniere vind om jou stres te beheer. 

 

 1. Dink anders oor gemorskos

Leer om jou mees geliefde gemorskos in ‘n negatiewe lig te sien. So kan jy dalk jou begeerte daarvoor blus.

Dinge wat jy kan doen as jy lus is vir gemorskos:

 1. Verbeel jou jy voel reeds versadig.
 2. Verbeel jou jy het pas oor jou kos genies.
 3. Weet dat jy jou gemorskos kan bêre vir later.
 4. Dink aan die negatiewe gevolge.

 

Samevatting

Om ‘n onbeheerbare eetlus vir gemorskos stop te sit, is geen maklike taak nie. Deur hierdie sewe strategieë te volg, kan jy jou eetlus demper en gesonder eet.

5/5

“The best blood sugar support product ever, and the weight loss is a BONUS!”

Liana

Manna Blood Sugar Support – jou sleutel tot natuurlike gewigsverlies en die beheer van voedseldrange!

Is jy moeg daarvoor om te sukkel met hardnekkige gewig en onbeheerbare kosdrange? Kyk nie verder nie! Manna Blood Sugar Support is hier om jou gewigsverliesreis te revolusioneer deur gesonde bloedsuikervlakke te ondersteun en daardie lastige kosdrange te bekamp. Met ons organiese aanvulling kan jy jou gewigsverliesdoelwitte bereik terwyl jy jou liggaam voed.

 

Wat Manna Blood Sugar Support onderskei, is sy unieke bestanddeel afkomstig van die Prosopis-boompeule. Verpak met noodsaaklike suikers, dieetvesel, minerale en proteïene, oortref hierdie formulering enige ander bloedsuikerondersteuningsproduk op die mark. Deur die glukemiese indeks van die kos wat jy eet met tot 43% te verminder, help dit om die vrystelling van glukose in jou bloedstroom te vertraag, wat ‘n volgehoue vrystelling van energie verskaf.

 

Die voordele van Manna Blood Sugar Support strek verder as gewigsverlies.

Deur gebalanseerde bloedsuikervlakke te handhaaf, sal jy meer tevrede voel na etes, sodat jy minder kan eet terwyl jy steeds gevoed voel. Sê totsiens vir die konstante honger en hallo vir beheerde kosdrange! Stabiele bloedsuikervlakke help jou om beheer oor jou eetlus te herwin en onderdruk daardie knaende kosdrange wat jou gewigsverliespogings kan saboteer.

 

Nie net help Manna Blood Sugar Support jou om daardie ekstra ponde af te skud nie, maar dit ondersteun ook algehele welstand. Dit help om hoë insulienvlakke te verlaag en hou jou energievlakke konstant, voorkom energie-ongelukke en bevorder ‘n gebalanseerde leefstyl. Deur gelyke bloedsuikervlakke te bereik, sal jy ook die risiko van diabetesverwante gesondheidskomplikasies en laer hoë bloeddruk verminder.

 

As jy doeltreffende gewigsverlies en vryheid van kosdrange soek, is Manna Blood Sugar Support jou uiteindelike oplossing. Ervaar die krag van gebalanseerde bloedsuikervlakke en herwin beheer oor jou liggaam en gesondheid. Moenie toelaat dat eetlus jou vordering langer in die wiele ry nie. Kies Manna Blood Sugar Support en ontsluit die pad na natuurlike gewigsverlies en ’n gesonder, gelukkiger jy. Probeer dit vandag en aanskou die transformerende effekte vir jouself!

5/5

“I have been buying Manna Blood sugar support for a few years now. My blood sugar levels have stabilised. Excellent product. Service delivery, unbelievable.”

Chris

Manna Blood Sugar Support

Die natuurlike oplossing vir kosdrange, eetlus, en konstante honger. 

Blood Sugar Support 180 with Box

Manna Blood Sugar Support

Die natuurlike oplossing vir kosdrange, eetlus, en konstante honger. 

Meer as 1.5 million eenhede verkoop!

Print Friendly, PDF & Email

More articles

Leave a Reply