Verloor so Oortollige Maagvet

7 Easy Ways to Slim Down Your Waistline

As jou maag ronder word, is dit nie net moeiliker om jou broeke toe te rits nie, maar ekstra maagvet kan ook ernstige gesondheidskomplikasies inhou.

Maagvet vorm nie net ‘n laag onder die vel nie – maagvet bestaan ​​ook uit ‘n groot hoeveelheid visserale vet (ingewandsvet), wat diep in jou maag aanpak en om jou organe vou.

Om te veel ingewandsvet te hê, kan jou kanse op hartsiektes, tipe 2-diabetes en hoë bloeddruk verhoog.

Die erge gesondheidskomplikasies kan sowaar jou met ‘n hol kol op die maag los maar hier is sewe maniere om maagvet af te skud sodat jy daardie gesondheidsprobleme kan vermy en boonop maklik in jou broeke pas.

 

Maniere om maagvet te verminder

Jy kan jou maag definisie gee deur geteikende abdominale oefeninge te doen, maar as jy ingewandsvet wil teiken, sal jy moet kyk na maniere om jou totale liggaamsvet te verlaag.

 

Hier is wat jy kan doen:

 1. Skep ‘n eetplan, moenie net ‘n dieet volg nie

Ontwikkel ‘n gesonde eetplan en laat vaar ‘n spesifieke dieet. ’n Gesonde eetplan sal baie lae-koolhidraatvoedsel insluit. Jy wil kosse, wat hoog in suiker en koolhidrate is, vervang met dié wat hoog in vesel of proteïene is. Sny eetgoed soos brood, koeldrank en oliebolle uit en vervang dit met groente, bone en maer vleis.

 

 1. Lees voedseletikette

Wanneer jy verskillende produkte vergelyk, is dit belangrik om te kyk na die voedingsinligting op voedseletikette.

Wees op die uitkyk vir die volgende:

“Lae-vet” of “vetvry”. Sommige jogurt bevat byvoorbeeld baie min vet maar hulle kan egter hoër in koolhidrate en bygevoegde suikers wees. Wanneer sommige vervaardigers die hoeveelheid vet verminder, sal hulle daarvoor opmaak deur die hoeveelheid suiker te verhoog. Gee aandag aan die hoeveelheid koolhidrate en suiker in laevet- en vetvrye produkte.

“Transvette”. Waterstof word in onversadigde vette gepomp om transvette te skep wat algemeen in margarien gebruik word. Transvette word ook gebruik in ander smere sowel as in sommige verpakte voedsel. Hierdie transvette is gekoppel aan ernstige gesondheidskwessies, insluitend inflammasie, hartsiektes, insulienweerstandigheid en ‘n toename in maagvet. Beperk jou inname van voedsel met transvette.

“Geen bygevoegde suikers nie”. Sommige kosse kan steeds ‘n groot bron van koolhidrate wees, selfs sonder bygevoegde suiker. Sommige nageregte, soos pasteie, het dalk geen bygevoegde suiker nie, maar kan gewigstoename veroorsaak as gevolg van die hoeveelheid koolhidrate. Net omdat daar geen suiker by ‘n produk gevoeg word nie, beteken nie dat jy nie gewig sal optel as jy dit te eet nie.

 

 1. Beweeg jou liggaam

Aërobiese oefening (kardio) is uitstekend om jou gesondheid ’n hupstoot te gee en kalorieë te brand.

Voorbeelde van aërobiese oefening sluit in:

 1. Hardloop
 2. Swem
 3. Fietsry
 4. Touspring
 5. Roei
 6. Dans
 7. HIIT (hoë-intensiteit interval opleiding)

Die hoeveelheid oefening wat nodig is vir jou om gewig te verloor, verskil van persoon tot persoon. Meeste mense moet tussen dertig minute en ‘n uur daagliks oefen. 

 

 1. Bou spiere

Jy kan aërobiese oefening afwissel met spierbou-oefeninge. Hoe meer spiere jy het, hoe meer energie sal jy verbrand – of jy nou oefen of rus. Jy het gelukkig nie ernstige toerusting nodig om spiere te bou nie, jy kan byvoorbeeld opstote, optrekke en hurksitte doen.

 

 1. Gee nie veel aandag aan die skaal nie

Dit is belangriker om aandag te gee aan hoe jou klere pas eerder as die nommers op jou skaal. Soos jy jou spiermassa verhoog en vet verloor, sal die nommer op jou skaal dalk nie veel wissel nie, maar jou broeke sal beslis anders pas. Dit is ‘n beter indikasie van jou vordering.

 

 1. Teken jou kalorie-inname aan

Die gebruik van ‘n dagboek of ‘n toepassing om jou kalorie-gebruik aan te teken, kan help om jou kalorie-inname te monitor en is gekoppel aan suksesvolle gewigsverlies.

Boonop kan sekere toepassings jou help om te sien hoeveel proteïne, koolhidrate en vesel jy elke dag eet.

Sommige toepassings laat jou ook toe om jou oefening aan te teken.

 

 1. Neem probiotika

Alhoewel meer navorsing vereis word, dui bewyse daarop dat probiotika, wat bakterieë is wat in sommige voedselsoorte en aanvullings voorkom, voordelige uitwerkings op gesondheid kan hê, soos die bevordering van dermgesondheid en aanhelp van immuunfunksie.

Sommige bakterieë is selfs gekoppel aan die regulering van gewig. Probiotika kan help met gewigsverlies, insluitend die vermindering van maagvet.

Voedsel met probiotika sluit in:

 1. Jogurt
 2. Kefir
 3. Kombucha

Alternatiewelik kan jy ook ‘n probiotiese aanvulling soos Manna se Gut Support neem. Hierdie aanvulling help om spysverteringsbakterieë (goeie flora) en noodsaaklike verteringsensieme te herstel wat help om dermgesondheid te verbeter en die immuunstelsel te versterk.

 

Samevatting

As jy te veel ingewandsvet het, kan dit jou gesondheid negatief beïnvloed. Gelukkig is daar baie dinge wat jy kan doen om maagvet te verminder. Vir die beste resultate kan jy hierdie sewe wenke kombineer.

 

Manna Blood Sugar Support – jou sleutel tot natuurlike gewigsverlies en die beheer van voedseldrange!

Is jy moeg daarvoor om te sukkel met hardnekkige gewig en onbeheerbare kosdrange? Kyk nie verder nie! Manna Blood Sugar Support is hier om jou gewigsverliesreis te revolusioneer deur gesonde bloedsuikervlakke te ondersteun en daardie lastige kosdrange te bekamp. Met ons organiese aanvulling kan jy jou gewigsverliesdoelwitte bereik terwyl jy jou liggaam voed.

 

Wat Manna Blood Sugar Support onderskei, is sy unieke bestanddeel afkomstig van die Prosopis-boompeule. Verpak met noodsaaklike suikers, dieetvesel, minerale en proteïene, oortref hierdie formulering enige ander bloedsuikerondersteuningsproduk op die mark. Deur die glukemiese indeks van die kos wat jy eet met tot 43% te verminder, help dit om die vrystelling van glukose in jou bloedstroom te vertraag, wat ‘n volgehoue vrystelling van energie verskaf.

 

Die voordele van Manna Blood Sugar Support strek verder as gewigsverlies.

Deur gebalanseerde bloedsuikervlakke te handhaaf, sal jy meer tevrede voel na etes, sodat jy minder kan eet terwyl jy steeds gevoed voel. Sê totsiens vir die konstante honger en hallo vir beheerde kosdrange! Stabiele bloedsuikervlakke help jou om beheer oor jou eetlus te herwin en onderdruk daardie knaende kosdrange wat jou gewigsverliespogings kan saboteer.

 

Nie net help Manna Blood Sugar Support jou om daardie ekstra ponde af te skud nie, maar dit ondersteun ook algehele welstand. Dit help om hoë insulienvlakke te verlaag en hou jou energievlakke konstant, voorkom energie-ongelukke en bevorder ‘n gebalanseerde leefstyl. Deur gelyke bloedsuikervlakke te bereik, sal jy ook die risiko van diabetesverwante gesondheidskomplikasies en laer hoë bloeddruk verminder.

 

As jy doeltreffende gewigsverlies en vryheid van kosdrange soek, is Manna Blood Sugar Support jou uiteindelike oplossing. Ervaar die krag van gebalanseerde bloedsuikervlakke en herwin beheer oor jou liggaam en gesondheid. Moenie toelaat dat eetlus jou vordering langer in die wiele ry nie. Kies Manna Blood Sugar Support en ontsluit die pad na natuurlike gewigsverlies en ’n gesonder, gelukkiger jy. Probeer dit vandag en aanskou die transformerende effekte vir jouself!

 

Moenie dat ongebalanseerde bloedsuikervlakke jou gewigsverliesdoelwitte saboteer nie – probeer Manna Blood Sugar Support vandag! Beskikbaar aanlyn en by hierdie winkels…

Print Friendly, PDF & Email

More articles

Leave a Reply