Kan Diabetes Genees Word?

Can diabetes be cured?

Of is jou diabetes diagnose onherroeplik? Lees verder om meer uit te vind.

 

Om met diabetes te leef, kan jou lewenskwaliteit beperk –  jy moet “nee” sê  vir daardie groot bak roomys by ‘n partytjie, altyd ‘n wakende oog op jou bloedsuikervlakke hou , en waak teen verwoestende gesondheidskomplikasies.

 

Almal wil komplikasies soos hartsiekte en niersiekte vermy en om jou bloedsuikervlakke binne die normale teikenreeks te kry, sal jou veilig hou. Maar kan jy jou bloedsuikervlakke permanent binne die normale omvang kry sonder medikasie?

 

As jy met tipe 1-diabetes leef, sal jy daagliks insulien moet neem aangesien jou pankreas nie genoeg van die hormoon produseer nie. Daar is geen geneesmiddel vir tipe 1-diabetes nie. Tog kan jy jou situasie verbeter – jy het ‘n mate van beheer oor die hoeveelheid insulien wat jy moet neem. Deur jou leefstyl aan te pas, kan jy jou gesondheid beter beheer.

 

Daar is baie mense wat ‘n tipe 2-diabetes diagnose ontvang het en in staat was om hul bloedsuikervlakke te stabiliseer. Leefstylveranderinge kan remissie in tipe 2-diabetes bewerkstellig. Remissie beteken dat jou bloedsuikervlakke normaal is, sonder die gebruik van diabetesmedikasie. Maar al kan jy nie remissie bereik nie, kan jy steeds jou gesondheid aansienlik verbeter deur jou gewoontes te verander.

 

Hoe om jou leefstyl te verander?

Om diabetesvriendelike gewoontes te hê, kan die verskil maak. Tog, sal jy saamstem dat dit moeilik is om slegte gewoontes te laat vaar en goeie gewoontes te bou. Jy kan diabetes teëstaan deur te leer hoe om gesonde gewoontes te bou.

 

Hier is ‘n paar wenke om ‘n nuwe gewoonte te begin en daarby te hou (volgens James Clear se boek, Atomic Habits):

  1. Maak goeie gewoontes sigbaar: Plaas herinneringe van jou nuwe gewoontes op plekke waar jy dit gereeld sal sien. As jy elke dag wil hardloop, moenie jou drafskoene agter in jou kas sit nie. Plaas hulle waar jy hulle sal sien.
  2. Maak goeie gewoontes aantreklik: Maak jou goeie gewoontes pret. Spoor jouself aan sodat jy gemotiveerd kan bly.
  3. Maak goeie gewoontes maklik: Deel jou goeie gewoontes in klein, hanteerbare stappies in.
  4. Maak goeie gewoontes deel van jou identiteit: Koppel jou goeie gewoontes aan jou waardes en oortuigings.
  5. Fokus op vordering, nie perfeksie nie: Moenie te hard op jouself wees as jy nie jou doelwitte bereik nie. Moenie laat skuldgevoelens jou oorrompel nie. 

 

Watter leefstylveranderinge moet ek maak?

Hier is vyf nuwe gewoontes wat jy kan inkorporeer:

Nuwe gewoonte 1: Ruil verwerkte voedsel vir vrugte, groente en volgraan. Hoogs verwerkte voedsel bevat gewoonlik baie bestanddele wat die byvoeging van preserveermiddels en voedselkleur kan insluit. Voorbeelde van hoogs verwerkte kosse sluit in bevrore aandetes, ontbytgraan, en baie soorte lekkernye. 

Hoogs verwerkte voedsel is gewoonlik propvol koolhidrate en suiker en sal jou bloedsuikervlakke laat piek.

Eet eerder vars, veselryke kosse wat sal help om jou bloedsuikervlakke stabiel te hou.

 

Nuwe gewoonte 2: Doen aërobiese oefening, soos stap, hardloop of dans vir 30 minute elke dag. Studies het getoon dat ‘n vinnige stappie vir ongeveer 30 minute elke dag die risiko om diabetes te ontwikkel met 30% verminder.

 

Nuwe gewoonte 3: Verminder stres. Stres kan veroorsaak dat die liggaam meer van die hormoon kortisol produseer, wat tot hoër bloedsuikervlakke kan lei.

Hoe verminder ek my stresvlakke?

  • Probeer meditasie
  • Neem kort breuke van stresvolle take
  • Kry genoeg slaap
  • Probeer praatterapie

 

Nuwe gewoonte 4: Fokus op dermgesondheid. Talle studies wys dat daar ‘n verband tussen slegte dermgesondheid en tipe 2-diabetes is. Die meeste studies het tot die gevolgtrekking gekom dat bakterieë wat butyraat (‘n soort kortkettingvetsuur) produseer beter insuliensensitiwiteit teweegbring en beskerming teen diabetes verhoog. Bakterieë produseer butyraat wanneer hulle vesel afbreek. As jy baie veselryke kosse eet, sal jy meer butyraat hê wat jou bloedsuikervlakke kan help stabiliseer.

  

Nuwe gewoonte 5: Neem aanvullings. Daar is getoon dat sekere aanvullings, soos berberien en kaneel, help om bloedsuikervlakke te verlaag. Dit is egter altyd belangrik om met jou dokter te praat voordat jy aanvullings neem.

Jy kan ook Manna Blood Sugar Support saam met jou maaltye neem. Hierdie organiese aanvulling is veilig om saam met ander medikasie te neem en sal help om bloedsuikervlakke te stabiliseer.

 

Samevatting

Ná ’n diabetesdiagnose sal jy nie liters gaskoeldrank kan afsluk nie, ook nie groot bokse sjokolade by jouself kan eet nie en nie die meeste van jou tyd op jou rusbank kan spandeer nie. Jy wil aktief wees, gesond eet en goed na jou geestesgesondheid omsien. Deur by gesonde gewoontes te hou, kan jy dalk remissie in tipe 2-diabetes bereik of ten minste jou bloedsuikervlakke verlaag. Onthou om jou nuwe gewoontes aantreklik te maak en vier jou vordering. Jy kan gesondheidskomplikasies vryspring deur jou bloedsuikervlakke te verlaag.

 

Is jy moeg om te sukkel met onstabiele bloedsuikervlakke?

Is jy op soek na ‘n veilige en effektiewe manier om jou diabetesbestuur te ondersteun? Kyk nie verder nie! Manna Blood Sugar Support is hier om die manier waarop jy jou bloedsuikervlakke beheer te revolusioneer en jou algemene gesondheid te verbeter.

 

Hoe werk Manna Blood Sugar Support sy toorkrag?

Wanneer dit saam met jou maaltye geneem word, vorm hierdie merkwaardige aanvulling ‘n jelagtige stof in jou maag wat die tempo waarteen glukose uit jou kos vrygestel word in jou bloedstroom vertraag. In eenvoudige terme help dit om die glukemiese indeks van die kos wat jy eet met tot 43% te verminder. Deur die vrystelling van energie te vertraag, ondersteun dit eweredige bloedsuikervlakke, wat die stygings en ineenstortings voorkom wat verwoesting op jou liggaam kan saai.

 

Die voordele van Manna Blood Sugar Support is werklik merkwaardig.

Eerstens help dit jou om gelyke bloedsuikervlakke deur die dag te handhaaf, wat die risiko van diabeetverwante kwale verminder. Boonop laat hierdie unieke aanvulling jou tevrede voel na jou maaltye, wat jou toelaat om minder te eet en natuurlike gewigsverlies te ondersteun. Sê totsiens vir onbeheerbare kosdrange en ooreet!

 

Verder help Manna Blood Sugar Support om hoë insulienvlakke te verlaag, wat dikwels ‘n bekommernis is vir dié met diabetes. Deur jou drange te beheer en jou energievlakke konstant te hou, help hierdie aanvulling jou om beheer oor jou gesondheid en welstand te herwin. Met stabiele bloedsuikervlakke kan jy komplikasies wat met diabetes geassosieer word, voorkom en selfs hoë bloeddruk verlaag.

 

As jy gewig wil verloor, is Manna Blood Sugar Support jou bondgenoot.

Deur jou bloedglukosevlakke te balanseer, spreek dit die hoofoorsaak van ooreet aan. Nie meer honger voel kort na ‘n maaltyd nie! Jy sal onderdrukte eetlus en verminderde kosdrange ervaar, wat dit makliker maak om by ’n gesonde eetplan te hou en jou gewigsverliesdoelwitte te bereik.

 

Kies Manna Blood Sugar Support as jou natuurlike, organiese oplossing vir diabetesbestuur. Neem beheer oor jou gesondheid en ervaar die verskil van gebalanseerde bloedsuikervlakke. Omhels ‘n lewe van stabiliteit, bevrediging en lewenskragtigheid.

 

Probeer Manna Blood Sugar Support vandag en aanskou die transformasie self! Aanlyn beskikbaar en by hierdie winkels:

Print Friendly, PDF & Email

More articles

Leave a Reply