Prediabetes: ‘n Waarskuwingsteken vir tipe 2-diabetes

Prediabetes: A Warning Sign for Type 2 Diabetes

Jy het dalk al die tekens van diabetes, maar jy kan steeds jou gesondheid omkeer

Prediabetes is ‘n toestand waar jou bloedsuikervlakke hoër as normaal is, maar nie hoog genoeg is om as tipe 2-diabetes geklassifiseer te word nie. Daar word beraam dat meer as 88 miljoen Amerikaanse volwassenes prediabetes het, en die meeste van hulle is onbewus daarvan. Prediabetes is ‘n beduidende gesondheidsprobleem, want as dit nie behandel word nie, kan dit lei tot tipe 2-diabetes, wat ‘n chroniese siekte is wat ernstige gesondheidsprobleme kan veroorsaak.

 

Simptome van prediabetes

Prediabetes het dalk geen duidelike simptome nie, en baie mense besef dalk nie dat hulle dit het nie.

Daar is egter ‘n paar algemene tekens om na op te let, insluitend:

 • Verhoogde dors
 • Moegheid
 • Gereelde urinering
 • Versteurde visie
 • Stadige genesing van wonde
 • Tinteling of gevoelloosheid in die hande of voete
 • Verhoogde honger

As jy enige van hierdie simptome het, is dit noodsaaklik om jou bloedsuikervlakke deur ‘n gesondheidsorgverskaffer te laat nagaan.

 

Oorsake van prediabetes:

Prediabetes word gewoonlik veroorsaak deur lewenstylfaktore soos:

 • Swak dieet
 • Gebrek aan fisieke aktiwiteit
 • Om oorgewig of vetsugtig te wees
 • Rook
 • Slaapversteurings
 • Spanning


Genetiese faktore speel ook ‘n rol in die ontwikkeling van prediabetes, en om ‘n familiegeskiedenis van diabetes te hê, verhoog jou risiko om dit te ontwikkel.

 

Behandelings vir prediabetes:

Prediabetes kan natuurlik behandel word met lewenstylveranderinge, insluitend:

Dieet: ‘n Gesonde dieet is noodsaaklik vir die bestuur van prediabetes. Om ‘n dieet te eet wat laag is in verwerkte voedsel, hoog in vesel en ryk is aan vrugte, groente en maer proteïene kan help om bloedsuikervlakke te reguleer.

Oefening: Gereelde fisiese aktiwiteit kan help om insuliensensitiwiteit te verbeter, wat kan help om te verhoed dat prediabetes na tipe 2-diabetes vorder. Mik vir ten minste 30 minute van matige-intensiteit oefening, soos flink stap, vyf dae per week.

Gewigsverlies: Om gewig te verloor, veral om die middel, kan help om insuliensensitiwiteit te verbeter en die risiko om tipe 2-diabetes te ontwikkel, te verminder. ‘n Gewigsverlies van 5% tot 10% van jou liggaamsgewig kan ‘n beduidende impak op bloedsuikervlakke hê.

Stresvermindering: Chroniese stres kan bloedsuikervlakke verhoog en die risiko verhoog om tipe 2-diabetes te ontwikkel. Neem deel aan stresverminderende aktiwiteite soos diep asemhalingsoefeninge.

Slaap: Swak slaapkwaliteit en duur kan bloedsuikervlakke en insuliensensitiwiteit beïnvloed. Mik vir ten minste sewe uur se slaap elke nag.

Aanvullings: Sommige natuurlike aanvullings, soos magnesium, chroom en alfa-lipoïensuur, kan help om bloedsuikervlakke te reguleer. Daar is getoon dat Manna Blood Sugar Support help om bloedsuikervlakke te stabiliseer, wat jou help om diabetes op ‘n natuurlike manier te beheer. Raadpleeg egter altyd ‘n gesondheidsorgverskaffer voordat enige aanvullings geneem word.


Afsluiting:

Prediabetes is ‘n toestand waar jou bloedsuikervlakke hoër as normaal is, maar nie hoog genoeg is om as tipe 2-diabetes geklassifiseer te word nie. Dit is ‘n beduidende gesondheidsorg aangesien dit tot tipe 2-diabetes kan lei as dit onbehandel word. Die goeie nuus is dat prediabetes natuurlik behandel kan word met lewenstylveranderinge, insluitend ‘n gesonde dieet, gereelde oefening, stresvermindering en voldoende slaap. Met die regte ingrypings is dit moontlik om te verhoed dat prediabetes na tipe 2-diabetes vorder en ‘n gesonde bloedsuikervlak handhaaf.

 

Probeer Manna Blood Sugar Support om Bloed Suiker te Beheer

Manna Blood Sugar Support is ‘n heeltemal natuurlike gesondheidsaanvulling vir die bestuur van bloedsuikervlakke, gemaak van die peule van die Prosopis (Mesquite) boom, en dit het geen negatiewe newe-effekte soos baie chemiese alternatiewe het nie. Help om tipe 2-diabetes te bestuur, drange en insulien weerstandigheid te beheer.

 

Hoe werk Manna Blood Sugar Support?

Hierdie aanvulling is ‘n organiese en natuurlike manier om bloedsuikervlakke te help balanseer. Dit doen dit deur te “gel” met die kos wat ons eet en dan die suiker van hierdie kosse stadig in ons bloedstroom vry te stel. Daarom moet jy dit altyd saam met kos neem, anders mis jy die wonderlike voordele van Manna Blood Sugar Support en dit sal nie werk soos dit moet nie.

Dit beteken dat dit help om te keer dat die bloedsuikervlakke deur die dak styg nadat jy iets geëet het, en dan natuurlik ook help om die daaropvolgende suiker-vlak daling te vermy.

Dit help jou liggaam om die behoefte te vermy vir die optel van ‘n soet versnapering wat ons ken as ‘n lus. As jy jou bloedsuikervlakke kan stabiliseer en drange kan beheer, maak dit gewig verloor baie makliker.

Wanneer dit saam met kos geneem word, geleer Manna Blood Sugar Support saam met die kos in die maag om die glukemiese indeks van die kos en drank wat jy verbruik met tot 43% te verminder. Dit help dus om te verhoed dat bloedsuikervlakke te hoog styg.

 

Wat is die voordele van Manna Blood Sugar Support?

 • Help om gebalanseerde bloedsuikervlakke te handhaaf.
 • Hou jou meer tevrede ná ’n maaltyd, wat beteken dat dieselfde maaltyd jou baie verder kan neem en veroorsaak dat jy minder eet, wat kan help met natuurlike gewigsverlies.
 • Help om drange te beheer.
 • Help om energievlakke konstant te hou.
 • Gebalanseerde bloedsuikervlakke kan help om diabetiese gesondheids komplikasies te voorkom.

 

Waar kan ek dit koop?

Print Friendly, PDF & Email

More articles

Leave a Reply