8 Slim Gewigsverlies Strategieë

8 Slim Gewigsverlies Strategieë

This article is also available in English

Verander jou gewoontes permanent met hierdie slim taktieke, sodat jy gewig kan verloor

As jy gewig wil verloor, moet jy op die beproefde pad hardloop – beperk die hoeveelheid kalorieë wat jy eet en vermeerder fisiese aktiwiteite. Om ‘n lae-kalorie dieet te handhaaf en konsekwent te oefen is nie maklik nie. Die meeste van ons hys die wit vlag binne ‘n paar weke.

Voordat jy nog ‘n gewigsverliesplan begin, implementeer slim strategieë wat jou sal help om eet- en oefengewoontes vol te hou. 

 

Hier is ‘n paar slim gewigsverlies strategieë

1. Begin waar jy is

Om ‘n gewigsverliesplan te begin, kan oorweldigend voel – daar is soveel goeie gedrag om te implementeer en slegtes om van af te staan. Jy hoef nie al jou gewoontes op een slag te verander nie.

Die beste manier om te begin is om eers te evalueer waar jy is en dan een, klein treetjie na jou doel te neem. As jy meestal stilsit, moenie begin deur elke dag ’n strawwe roete van 5 km te hardloop nie. Begin klein. Probeer elke dag vir 5 minute loop. Vier jou klein oorwinnings en binnekort sal jy op pad wees om vinnig en ver te hardloop.

2. Identifiseer struikelblokke

Wat weerhou jou om gesonde gewoontes te implementeer en vol te hou? Miskien sukkel jou om stres te hanteer. As jy jou struikelblokke kan identifiseer, kan jy ‘n manier vind om hulle te verwyder. Joernaalinskrywings is, byvoorbeeld, ’n goeie manier om bewustheid te kweek rondom jou innerlike wêreld. As jy bewus is van hoe jy voel, sal dit makliker wees om stres te hanteer in plaas daarvan om dit te onderdruk deur te eet.

Sit ‘n stop aan emosionele etery…

3. Maak gewigsverlies maklik

As jy gesonde maaltye wil voorberei, maak dit maklik vir jouself. Eerder as om moeilike en eksotiese resepte met bestanddele wat jy van Indië of Maleisië of êrens anders ver weg moet bestel, probeer om eenvoudige en maklike maaltye te kook. As jou nuwe gewoontes maklik is, verhoog jy jou kanse om hulle vol te hou.

Stel jou omgewing so in dat dit vir jou maklik is om jou nuwe gewoontes uit te voer. Moet byvoorbeeld nie jou drafskoene agter in jou kas sit nie, sit hulle eerder by die deur sodat jy hulle maklik kan aantrek en in die pad kan val.

4. Vind jou motivering

Hy wat weet hoekom hy gewig wil verloor, kan amper enige hoe verduur. Miskien wil jy jou algemene gesondheid verbeter of wonderlik in jou bikini lyk, wat ook al jou motivering is, maak seker dat dit duidelik is.

Die belonings van beter gesondheid of ‘n pragtige bikini-liggaam sal jou motiveer om jou nuwe gesonde gewoontes vol te hou.

5. Geniet jou nuwe gewoontes

Het jy geweet dat jou brein aangename ervaringe onthou? Jy sal meer geneig wees om gewoontes te bou rondom dinge wat jou gelukkig maak. Kies vrugte en groente waarvan jou hou om te eet. Geniet die geure en teksture van jou gunsteling gesonde kos. Probeer om nie kos te eet waarvan jy regtig nie hou nie, al is dit gesond. Vind eerder ‘n gesonde alternatief.

6. Doen dit saam

Kies mense om jou te ondersteun, wat jou op positiewe maniere sal aanmoedig, sonder om jou skaam of verleë te laat voel of jou vordering gaan saboteer. Ons is sosiale wesens, en dit is baie makliker om moeilike dinge aan te pak, as jy dit nie alleen doen nie.

7. Hou rekord van jou gewoontes

Om tred te hou met jou gewoontes sal jou help om by jou nuwe gedrag te bly. Hou rekord van al die nuwe gewoontes wat jy daagliks implementeer, en aan die einde van elke dag merk jy take af wat  jy voltooi het. Deur ‘n taak te voltooi en dit af te merk, sal meer van die hormoon dopamien vrygestel word. Dopamien is die motiveringsmolekule wat jou dryf om belonings te soek in die bereiking van doelwitte en jou in staat stel om die moeite te doen wat dit vereis om suksesvol te wees. Hoe meer dopamien jy het, hoe meer gemotiveerd sal jy wees om by jou gewoontes te hou.

8. Verander jou perspektief

As jy daardie ekstra kilogramme wil afskud en weghou, moet jy langtermyn veranderinge maak. Jou nuwe gewoontes moet ‘n leefstyl word. Jy sal waarskynlik af en toe ‘n terugslag hê maar in plaas daarvan om heeltemal op te gee na ‘n terugslag, begin eenvoudig die volgende dag opnuut.

 

Samevatting

Die beste manier om gewig te verloor en daardie kilogramme af te hou, is om jou leefstyl te verander. As jy gewigsverlies wil volhou moet jy permanente veranderinge aanbring aan jou dieet en hoe jy jou tyd spandeer. Implementeer slim taktieke wat jou sal help om jou nuwe gewoontes vol te hou.

Ontspoor kosdrange en aanhoudende honger jou gewigsverlies doelwitte?

Dit is tyd vir ‘n verandering. Ons stel Manna Blood Sugar Support bekend—die geheim om kosdrange te stop, honger te onderdruk en langer versadig te bly, sonder enige newe-effekte!

Manna Blood Sugar Support is ‘n natuurlike produk wat wetenskaplik bewys is  om jou te help met gesonde gewigsverlies, deur jou bloedsuikervlakke te balanseer, kosdrange te voorkom en jou vir langer versadig te laat voel.

Anders as ander produkte, is Manna Blood Sugar Support veilig en natuurlik, met geen skadelike newe-effekte nie. Dit is tyd om totsiens te sê vir onvolhoubare kits-dieëte, en eerder natuurlike gewigsverlies te verkry met Manna aan jou sy!

Neem ons gerieflike kapsules net voor etes, en ervaar die ongelooflike transformasie. Manna Blood Sugar Support help jou om beheer terug te neem, sodat jy ‘n gesonder en meer energieke lewe kan geniet.

Sluit aan by duisende tevrede kliënte wat hul gewigsverlies potensiaal ontsluit het met Manna Blood Sugar Support

Manna Blood Sugar Support

Die natuurlike oplossing vir kosdrange, eetlus, en konstante honger. 

Blood Sugar Support 180 with Box

Manna Blood Sugar Support

Die natuurlike oplossing vir kosdrange, eetlus, en konstante honger. 

Meer as 1.5 million eenhede verkoop!

Manna Blood Sugar Support vir Konstante Honger 

Wanneer bloedsuiker vlakke in balans is, dan voel mens vir ‘n langer tyd versadig na ‘n maaltyd.

Manna Blood Sugar Support vir Kosdrange  

As bloedsuiker vlakke skielik daal na ‘n maaltyd, veroorsaak dit kosdrange. Manna Blood Sugar Support voorkom die skielike daal, en ook die kosdrange.

Manna Blood Sugar Support vir Eetlus  

Onbeheerde bloedsuiker vlakke bepaal dikwels ongewone eetlus. Manna Blood Sugar Support kan help om eetlus te reguleer, en te voorkom dat mens oor-eet.  

Jy kan NOU die Manna Blood Sugar Support koop by enige van hierdie winkels of aanlyn winkels

Hoe werk Manna Blood Sugar Support?

Wanneer dit saam met kos geneem word, bind die Blood Sugar Support aan die kos in die maag.

Dit verlaag dan die GI (glukemiese indeks) van die kos met soveel as 43%, en help dan dat die glukose in die kos stadig vrygestel word in die bloedstroom.

Op hierdie manier help dit om die bloedsuiker vlakke te balanseer, en sodoende help dit met gewigsverlies deur kosdrange uit te skakel, konstante honger te voorkom, en eetlus te demp. 

Voordele van Manna Blood Sugar Support

  • Help om bloedsuikervlakke stabiel te hou
  • Hou jou meer versadig ná ’n maaltyd, wat beteken dieselfde maaltyd kan jou baie verder neem en veroorsaak dat jy minder eet, wat kan help met natuurlike gewigsverlies.
  • Help om hoë insulienvlakke te verlaag
  • Help om eetlus te beheer
  • Help om energievlakke konstant te hou
  • Kan help om diabetiese gesondheidskomplikasies te voorkom
  • Help om hoë bloeddruk te verlaag

Blood Sugar Support Bestanddele

Die Manna Blood Sugar Support se hoofbestanddeel is ‘n unieke mengsel van meel wat van die peule van die Prosopis-boom afkomstig is. Die boom groei in die harde, dorre Noord-Kaapprovinsie. Die spesiale kombinasie van noodsaaklike suikers, dieetvesel, minerale en proteïene bring mee dat hierdie produk beter is as enige ander bloedsuikerondersteunings-produk op die mark.

Kry vandag nog jou Manna Blood Sugar Support by onafhanklike apteke, Dis-Chem, Clicks, Checkers, Spar Pharmacy, en The Local Choice Pharmacy winkels. Of besoek www.mannaplus.com of Takealot vir aanlyn bestellings.

Koop Manna Blood Sugar Support aanlyn!

Tevrede kliënte terugvoer van Manna Blood Sugar Support
5/5

“I have been buying Manna Blood sugar support for a few years now. My blood sugar levels have stabilised. Excellent product. Service delivery, unbelievable.”

Chris

5/5

“I highly recommend this product. I have been using it for over 2 weeks and i can see the difference in my eating habits and cravings. My blood sugar levels do not yoyo constantly. I suggest that you follow the Manna diet aswell.”

Wendy (Takealot Review)

5/5

“I have used Manna blood support for a long time. It works so well that I usually can stop using it after a while and don’t need it for a long time afterward. I love this product.”

Sonja (Takealot Review)

Print Friendly, PDF & Email

More articles

Leave a Reply