Hoe Om Hoë Bloedsuiker Vlakke Dadelik Raak te Sien

Hoe Om Hoë Bloedsuiker Vlakke Dadelik Raak te Sien

This article is also available in English

Dit is kritiek om ALTYD seker te maak dat jou bloedsuiker vlakke onder beheer is. 

Wanneer hoë bloedsuiker vlakke nie beheer word nie, kan dit gesondheid kondisies soos tipe 2 diabetes en insulien weerstandigheid veroorsaak.

Dit is hoekom dit belangrik is om op die uitkyk te wees vir die gevaartekens van hoë bloedsuiker vlakke.

 

Hier is 9 van die mees algemene simptome van hoë bloedsuiker vlakke:

 1. Konstante dors, gevolg deur gereelde urinering

  Om die heeltyd dors te wees en as gevolg daarvan die heeltyd ‘n draai te moet loop is dikwels van die eerste tekens van hoë bloedsuiker vlakke. Jou niere moet harder werk om die suiker te filtreer, en as deel van hierdie proses trek die niere vloeistof uit die liggaamsweefsel. Hierdie dorstigheid wat jy dan ervaar i sjou liggaam se manier om vir jou te sê dat jy die vloeistowwe wat jy verloor moet terugsit in jou liggaam. As jy nie genoeg vloeistowwe inneem nie, kan jy gedehidreer word.

 2. Voel altyd moeg of uitgeput

  Konstante moegheid is nog ‘n teken dat die bloedsuiker vlakke nie onder beheer is nie. Wanneer die suiker in jou bloedstroom bly, in plaas daarvan om na die liggaamselle gestuur te word kry die spiere nie dit om te gebruik as brandstof vir energie nie. Dit mag jou dalk net so bietjie moeg laat voel, maar soms laat dit jou voel asof jou oë nie kan oop bly nie.
  Mense wat konstante hoë bloedsuiker vlakke het , soos mense met diabetes, sukkel soms om die dag deur te maak sonder ‘n middag slapie. Mens kom dit ook agter na ‘n groot maaltyd met baie suiker en koolhidrate.

 3. Dikwels duiselig te voel

  As jy duiselig of bewerig voel kan dit ‘n teken wees van hoë bloedsuiker. Konstante hoë bloedsuiker kan veroorsaak dat die liggaam gedehidreer word, wat kan veroorsaak dat mens duiselig voel. 

 4. Swelling in die hande en voete

  As jy hoë bloeddruk en hoë bloedsuiker vlakke het kan die twee kondisies saam veroorsaak dat die niere nie werk soos hulle moet nie. Dit beteken dat afvalstowwe en ander skadelike dinge nie as vloeistof uitgeskei word deur die liggaam. Soos wat die vloeistof dan opbou in die liggaam kan dit swelling in veroorsaak in die hande en voete. Dit kan dan ook ‘n gevaarteken wees van nierskade of nierversaking. Wees baie versigtig vir chemiese pille soos bloed verdunners of bloeddruk medikasie, want dit kan dikwels die niere behoorlik opfoeter.

 5. Gevoelloosheid of prikkeling

  Skade aan die bloedvate kan nog ‘n teken wees van chroniese hoë bloedsuiker vlakke. Dit veroorsaak dan ‘n prikkeling of selfs totale gevoelloosheid veral in die hande en voete. Dit beïnvloed ook die liggaam se funksie wat pyn en temperatuur-verandering beheer. Nog ‘n probleem wat dit kan veroorsaak is dat mense nie besef hulle het ‘n sny of seerplek op hulle voete nie weens die gebrek aan gevoel, wat dan kan lei tot infeksie omdat dit nie behandel word nie.

 6. Maag Probleme

  Diabetes kan die bloedvate beskadig wat help om die kos deur die dermkanaal te laat beweeg. Wanneer die maag nie effektief kan leeg gemaak word nie, veroorsaak dit ‘n kondisie met die naam van “gastroparese”. Dit sluit dan probleme in soos diarree, hardlywigheid, en inkontinensie. Baie mense sukkel ook om te eet en te sluk.
  Gastroparese kan dit moeiliker maak om diabetes onder beheer te hou.

 7. Verswakte sig

  Hoë bloedsuiker vlakke en hoë bloeddruk kan die sensitiewe strukture en bloedvate in die oog beskadig, wat dan jou sig kan aantas. Dit kan begin deur jou visie bietjie te verdof, maar as dit nie aangespreek word nie kan dit uiteindelik gedeeltelike- of totale blindheid veroorsaak. En dit gebeur meer gereeld as wat mens sal dink – diabetiese retinopatie is die grootste oorsaak van blindheid in volwassenes.

 8. Gereelde infeksies

  Gereelde of herhalende infeksies is dikwels ‘n teken van hoë bloedsuiker vlakke. Algemene infeksies sluit in: tandvleissiekte, urienweginfeksies, bakteriese of swam-infeksies op die vel, of, as jy ‘n vrou is, gis infeksies. Ander, minder algemene infeksies kan longontsteking, respiratoriese infeksies, nier- en galblaas infeksies, en ernstige bakteriese middeloorontsteking, en sinus infeksies.

 9. Seerplekke of kneusplekke wat nie gesond word nie

  Wanneer jou bloedsuiker vlakke nie onder beheer is nie kan dit veroorsaak dat seerplekke of kneusplekke baie lank vat om gesond te word. Dit is dan belangrik om enige seerplekke – maak nie saak hoe groot of klein – te behandel om seker te maak infeksies word vermy.

 

Hoe kan ek my bloedsuiker vlakke onder beheer kry?

Die veiligste en mees effektiewe manier om bloedsuiker vlakke te beheer is deur gesonde leefstyl veranderinge te maak.

 • Eet reg en gesond

Maak seker jy kry ‘n groot verskeidenheid in om jou doelwit te bereik sonder om smaak of voedingswaarde prys te gee. Laai die gratis Manna Dieet e-Boek af vir al die inligting, spyskaarte, en resepte om jou te help om jou gewigsverlies teiken te bereik.

 • Kry genoeg van die regte oefening

Probeer om ten minste 30 tot 60 minute matige fisiese aktiwiteit minstens 4 dae ‘n week te doen. Moenie meer as twee dae laat verbygaan sonder om te oefen nie, want oefening is een van die beste maniere om bloedsuikervlakke te beheer en bloedsirkulasie te verbeter.
Jy hoef nie ure in die gimnasium deur te bring nie; jy kan bloot vinnig gaan stap, fietsry of ‘n paar lengtes swem. Indien jy nie tyd het vir ‘n lang oefensessie nie, kan jy dit in kleiner sessies deur die loop van die dag verdeel.
Ons stel voor dat jy twee keer per week weerstand oefening, soos gewigoptel, by jou roetine insluit.

 • Gebruik Manna Blood Sugar Support

Neem net Manna Blood Sugar Support saam met elke ete – dit is seker die maklikste wenk en mees effektiewe wenk.

Manna Blood Sugar Support 180

Manna Blood Sugar Support

‘n Natuurlike manier om gesonde bloedsuikervlakke te ondersteun

Manna Blood Sugar Support is die enigste organiese aanvulling vir bloedsuikerondersteuning, wat saam met enige ander medikasie gebruik kan word. Die beheer van bloedsuikervlakke kan help om diabeetverwante probleme te voorkom, insulienweerstandigheid teë te werk of heeltemal te stop en gesonde gewigsverlies aan te help.

Manna Blood Sugar Support information is also available in English

Manna Blood Sugar Support is beskikbaar by

5/5

“For diabetes, Manna is a blessing from heaven. It really drops glucose levels without taking those prescribed chemicals that have side effects. It is a whole food, 100% natural and without side effects. Try it! You will see the results.”

David Nlai

Blood Sugar Support Bestanddele

Die Manna Blood Sugar Support se hoofbestanddeel is ‘n unieke mengsel van meel wat van die peule van die Prosopis-boom afkomstig is. Die boom groei in die harde, dorre Noord-Kaapprovinsie. Die spesiale kombinasie van noodsaaklike suikers, dieetvesel, minerale en proteïene bring mee dat hierdie produk beter is as enige ander bloedsuikerondersteunings-produk op die mark.

Hoe werk dit?

Wanneer dit saam met kos geneem word, bind die aanvulling aan die kos in die maag. Die produk help om die glukemiese indeks van die kos en drinkgoed wat jy verbruik met tot 43% te verminder.

Kortom, dit help om energie te vertraag.

Voordele van Manna Blood Sugar Support

 • Help om bloedsuikervlakke stabiel te hou
 • Hou jou meer versadig ná ’n maaltyd, wat beteken dieselfde maaltyd kan jou baie verder neem en veroorsaak dat jy minder eet, wat kan help met natuurlike gewigsverlies.
 • Help om hoë insulienvlakke te verlaag
 • Help om eetlus te beheer
 • Help om energievlakke konstant te hou
 • Selfs bloedsuikervlakke kan help om diabetiese gesondheidskomplikasies te voorkom
 • Help om hoë bloeddruk te verlaag
5/5

“The best blood sugar support product ever, and the weight loss is a BONUS!”

Liana

Wie kan Manna Blood Sugar Support gebruik?

Tipe 2 Diabete

Hierdie produk help om gelyke bloedsuikervlakke te handhaaf. Normale bloedsuikervlakke kan gesondheidskomplikasies, as gevolg van diabetes, voorkom.  Manna Blood Sugar Support is dus een van die beste diabetiese aanvullings.

Diegene wat gewig wil verloor

‘n Kalorie-ryke dieet is die hoofoorsaak van oorgewig. Ongebalanseerde bloedglukosevlakke veroorsaak dat mens ooreet. Deur die verkeerde soorte kos te eet, styg bloedglukosevlakke te vinnig en daal dit net so vinnig, wat veroorsaak dat jy weer honger word. Stabiele bloedglukosevlakke kan help keer dat mens ooreet en kan jou eetlus onderdruk. Sodoende sal jy natuurlik minder eet.

PCOS-lyers

Polisistiese ovariumsindroom en sindroom X is siektes wat gereeld saam in die liggaam gevind word. Omdat PCOS nou erken word as 'n risikofaktor vir die ontwikkeling van diabetes, word dit aanbeveel dat vroue met die siekte gereeld ondersoek word om vas te stel of sindroom X voorkom en sodoende vroeg kan begin met behandeling. Hierdie produk kan help om gelyke bloedglukosevlakke te handhaaf.

Mense met hoë cholesterol

Hoë bloedsuiker is 'n risikofaktor vir hoë LDL-cholesterolvlakke en lae HDL-cholesterolvlakke, volgens die Mayo Clinic. Diabetes verhoog jou risiko van slegte cholesterol, veral wanneer die siekte onbeheerbaar is en jou bloedsuiker gereeld hoog is. Hoë glukosevlakke in die bloed beskadig ook jou slagare se voerings. Stabiele bloedsuikervlakke is dus baie belangrik om hoë cholesterol te voorkom.

Diegene wat aan lae bloedsuiker ly

Lae bloedsuiker (hipoglisemie) is die gevolg van verskeie faktore, insluitend dieet, sommige medikasie en siektes, en oefening. Manna Blood Sugar Support help om jou bloedglukosevlakke stabiel te hou en kan dus 'n skerp daling in bloedglukosevlakke voorkom.

Diegene met ADHD

Stabiele bloedglukosevlakke kan ’n skoolkind help om te konsentreer en kan ‘n volwassene deur daardie lang oggendvergadering help. Lae GI-voedsel (proteïene en komplekse koolhidrate) is die ideale voedsel vir 'n persoon met ADHD. Daarom is Manna Blood Sugar Support, die ideale aanvulling, want dit help om bloedsuikervlakke stabiel te hou.

Swanger / Borsvoedende Vroue

Diabete wat swanger is of borsvoed kan nie medikasie neem om hul bloedsuikervlakke te beheer nie. Manna Blood Sugar Support is een van die min natuurlike produkte wat 100% veilig en voordelig is vir ma en kind tydens swangerskap en tydens borsvoeding.

Kinders

Kinders so jonk as 2 jaar oud kan Manna Blood Sugar Support begin gebruik, want dit is 100% veilig en word as 'n heel kos beskou.

5/5

“I have been buying Manna Blood sugar support for a few years now. My blood sugar levels have stabilised. Excellent product. Service delivery, unbelievable.”

Chris

Koop Manna Blood Sugar Support aanlyn nou!

maar wat sê die mense van Manna Blood Sugar Support

Manna Blood Sugar Support is beskikbaar by

5/5

“An excellent product that I have been using with confidence for over 10 years. Unbelievable service delivery. Thank you!”

George Slater

Navorsing, studies en kliniese proewe

Die aktiewe bestanddeel in Manna Blood Sugar Support is getoets by:

 • Die Universiteit van die Vrystaat (dieetkunde departement)
 • Die Universiteit van Pretoria (dieetkunde departement)
 • Die Glykemiese Indeksstigting van Suid-Afrika (2005 & 2009)
 • Die Mediese Navorsingsraad van Suid-Afrika, gepubliseer in:

– Journal of Ethno pharmacology 137 (2011) 298– 304

– CARDIOVASCULAR JOURNAL OF AFRICA · Vol 24, No 2, Maart 2013)

Korrekte Dosis

Navorsing het getoon dat jy 2 kapsules (tablette in die vorm van kapsules) met elke maaltyd moet neem om optimale bloedsuikervlakke te handhaaf.

Volwassenes: 2 kapsules x 3 maaltye = 6 kapsules/dag

Kinders: jonger as 5 jaar kan slegs 1 kapsule per maaltyd neem. (3 per dag)

Let wel: Neem die produk altyd saam met voedsel.

Kan ek Manna Blood Sugar Support met my huidige medikasie gebruik?

Manna Blood Sugar Support is een van die min aanvullings, wat sonder newe-effekte saam met enige ander medikasie gebruik kan word.

Jy kan die produk saam met jou huidige diabetiese medikasie gebruik, maar moet jou bloedglukosevlakke noukeurig monitor, want die vlakke kan te laag daal.  Wanneer vlakke daal, raadpleeg asseblief jou mediese praktisyn om jou diabetiese medikasie aan te pas indien nodig.

Hoe veilig is Manna Blood Sugar Support?

Na die maalproses word die meel deur ‘n onafhanklike mikrobiologie laboratorium ontleed en getoets vir enige giftige materiale, soos aflatoksiene, swaar metale, swamme en gis. Die finale produk word in ‘n GMP farmaseutiese fasiliteit vervaardig, weer getoets vir veiligheid, doeltreffendheid en stabiliteit.

Alle produkte word in HDPE-houers verpak en vir jou veiligheid verseël.

5/5

“Very happy I discovered the MANNA Blood Sugar Support, it made the biggest change in my Partner’s life, he cut on all of his prescribed tablets and using only the Manna Blood Sugar support, doing daily sport and eating healthy. It is an amazing product. Thank you.”

Estelle du Plessis

Koop Manna Blood Sugar Support aanlyn nou!

Manna Blood Sugar Support is beskikbaar by

5/5

“Was told by endocrinologist that I would never be able to give up insulin but it was making me very sick and I was housebound. After 18 months I tried Blood Sugar Support and it is totally successful. Readings are now between 5 and 7 and I feel like a new person. Thank you”

Anne

Print Friendly, PDF & Email

More articles

2 Comments

Leave a Reply